Skärvor ur vardagen

Skräpposten jag får på jobbet bli allt mer metafysisk:
”Efter att ha analyserat manga tester kom vi till slutsatsen att kvinnor gillar man som du. Darfor ar tvivel vardelos. Du har en stor chans av furor. Har du sett det an?”

Jag har inte sett det varken än eller an. Men jag börjar få upp ögonen nu. Furorna. Det står där resliga på myrarna. De väntar på att bli omslutna. Tvivel är värdelöst. Vill känna bark mot min hud. Att få ägna sig åt pors och skvattram – allt det som rusar och eggar. Din och min kåda består av hartser lösta i flyktiga terpener.

Vackrare kan det inte bli.

2 reaktioner på ”Skärvor ur vardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s